Kursevi stranih jezika

U saradnji sa centrom za obrazovanje i odgoj Don Bosko  iz Podgorice  Caritas Barske nadbiskupije  oragnizuje kurseve stranih jezika i kurseve računara.
Kada je riječ o kursevima jezika, pristup učenju se zasniva na usmenoj i pismenoj komunikaciji i osposobljavanju za primjenu jezika u svakodnevnom životu. Polaznici kurseva računara u ponudi imaju osnovni i napredni kurs na kojima stiču  praktična znanja i ključne vještine za korišćenje kompjutera. Programi za kurseve jezika I računara usklađeni su sa CEF skalom (Zajednički evropski okvir za ocjenjivanje). Program stranih jezika obuhvata nivoe jezičkog znanja od A1 do B2+. Škola jezika i kursevi računara su licencirani od strane Ministarstva Prosvjete.
Naš cilj je da obrazovanje koje nudimo bude dostupno svima bez obzira na pojedinačne mogućnosti i socijalne prilike. U skladu sa tim su formirane i cijene kurseva tako da  svi koji žele da budu  dio našeg tima za učenje mogu to i da priušte, najbitnije je da imaju volju i da  su posvećeni radu. Plaćanje je omogućeno u tri mjesečne rate.
Kursevi jezika traju po 3 i po mjeseca, nastava se izvodi dva puta nedeljno u trajanju od po 2 sata.

Cijene kurseva jezika:

– Školarci, studenti, nezaposleni, penzioneri   110 eura

– Zaposleni                                                             150 eura

 

U ponudi imamo i:

Jezička igraonica za djecu

Program namjenjen djeci uzrasta od 5 do 10 godina, podrazumjeva učenje stranog jezika kroz igru, pjesmice, crtanje, ples. Ovo je kreativan kurs koji na zanimljiv način omogućuje najmlađima da od malih nogu počnu razvijati  osjećaj za učenje jezika. Ovakav način će kod vaše djece probuditi radoznalost i maštu, a u opuštenoj atmosferi rada, djeca učenje neće shvatati kao zadatak i opterećenje već kao razanodu. Istraživanja pokazuju da se jezici najbolje  usvajaju u dječijem uzrastu i zato ne propustite da vaše dijete postane dio našeg tima za učenje.

 

Kursevi po školskom programu za osnovce i srednjoškolce

Ovakav kurs podrazumjeva formiranje grupa u kojima se program učenja realizuje po planu koji se koristi u  osnovnim i srednjim školama. Kursevi su namijenjeni onoj djeci koja žele da ostvare bolje rezultate na redovnim školskim časovima. Učenje lekcija, obnavljanje, utvrđivanje i razni drugi dopunski sadržaji, koji će vašem djetetu biti odlična priprema za nastavu.

 

Ubrzani kursevi engleskog i italijanskog jezika za odrasle

Ukoliko radi poslovne prilike ili bilo kog drugog razloga imate potrebu da u što kraćem roku savladate engleski ili italijanski jezik, naš tim profesora će na osnovu vašeg znanja odabrati program koji će vam omogućiti da u ubrzanom roku završite kurs jezika. Ovaj kurs je namijenjen i onima koji žele da obnove svoje znanje ovih jezika. Nastava će se izvoditi pet puta nedjeljno u trajanju od dva školska časa.

 

Kursevi konverzacije za engleski i italijanski

Konverzacijski kursevi su  prilika da na kvalitetan način unaprijedite svoje komunikacijske vještine. U današnjem vremenu poznavanje jezika je postalo neophodno, pa su naši profesori tu da sa vama u malim grupama rade na unaprijeđenju vaših znanja diskitujući o raznim temama. Ovi kursevi su namijenjeni i onima koji žele da obogate svoj vokabular kao i onima koji imaju problema sa izgovorom i lakaćom izražavanja.