Vešeraj Mondo Bianco

Osnovna svrha osnivanja i postojanja Caritasovih socijalnih preduzeća jeste ostvarivanje Caritasove socijalne misije a to je obezbjeđivanje dostojanstvenog života i jednakih šansi za sve. Socijalno preduzetništvo je specifično po tome što se bavi prepoznavanjem i rješavanjem društvenih problema kao što su socijalna isključenost, siromaštvo, nezaposlenost i to je upravo ono što stoji u osnovi djelovanja Caritasovih preduzeća. Dakle vešeraj “Mondo Bianco”, radionica za izradu edukativnih igračaka i suvenira „Most“,  i digitalne kopirnice-štamparije “Script” – Bar i “Script”  – Berane u osnovi svog djelovanja imaju socijalnu misiju koja se ogleda u tri aspekta. Prvi je obezbjeđivanje besplatnih usluga socijalno ugroženim kategorijama stanovništva u opštinama Bar i Berane, drugi aspekt je zapošljavanje teže zapošljivih kategorija stanovništva odnosno osoba sa invalidtetom koje su radno angažovane u ovim preduzećima i treći socijalni aspekt se ogleda u tome što se ostvareni profit ne koristi za uvećavanje lične svojine pojedinaca već se reinvestira u socijalne projekte u zajednici.

Vešaraj “Mondo Bianco”, „Most“ i digitalna štamprija/kopirnica “Script Bar” osnovani su 2016. godine dok je “Script” Berane osnovan 2018. godine.

 

Vešeraj „Mondo Bianco“

Vešeraj „Mondo Bianco“ obezbjeđuje profesionalno pranje, sušenje i peglanje hotelskog, restoranskog i drugog veša za pravna lica i ustanove, kao i ostalih tkanina za fizička lica koje se ne moraju tretirati metodom hemijskog čišćenja. Bilo da nemate vremena ili da nemate kapaciteta da se sami po­brinete za svoj veš, naši zaposleni će prilikom rada uložiti sav svoj trud, pažnju i preciznost koju nećete pronaći na drugom mjestu. Ukoliko nemate vremena ili mogućnosti da sami done­sete vaš veš, mi ćemo za vas obaviti preuzimanje i dostavu vaše robe i to sve u vremenskom okviru od 24 sata. Naš cilj je da kvalitetom i brzinom usluga pranja,peglanja i dostave veša opra­vdamo vaše povjerenje i postignemo obostrano zadovoljstvo. Naši zaposleni su uglavnom osobe sa invaliditetom ali to njihovu produktivnost nikako ne umanje, naprotiv, oni su uvijek spremni da rade više, da se trude više I da unaprijeđuju svoje vještine I to je upravo ono što naše poslovanje izdavaja od ostalih na tržištu – volja zaposlenih sa jedne strane a sa druge njihova zahvalnost na pruženoj šansi.

Za sva pravna lica koja žele dugoročnu saradnju sa nama pripremili smo posebne pogodnosti. Ugovor o dugoročnoj saradnji obezbjediće vam, pored kvalitetne usluge, brojne povoljnosti u zavisnosti od količine veša koja se obrađuje u toku mjeseca. Tu smo da u susret izađemo svim vašim potrebama.

Cijena pranja, sušenja i peglanja veša po 1 kg iznosi 1,00 euro.

Iz naše ponude možete izabrati jedan ili više od ponuđenih paketa:

OSNOVNI PAKET : Pranje i sušenje veša

OČEKIVANI PAKET : Pranje, sušenje i peglanje veša

PROŠIRENI : Pranje, sušenje, peglanje, preuzimanje i dostavljanje veša

 

Kako do nas: Ulica Mila Boškovića G8 – Bar

(preko puta škole Blažo Jokov Orlandić)

Kontakt: 067 473 976