Caritasovi projekti predstavljeni u Podgorici

Caritasovi projekti  predstavljeni u Podgorici

Caritasovi projekti predstavljeni u Podgorici

Caritas Crne Gore i Caritas Barske nadbiskupije u subotu su učestvovali na događaju povodom predstavljanja uspiješnih projekata iz Programa EU i CG za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu zaštitu. Događaj je održan u TC Delta City u trajanju od dva sata.

Tim povodom predstavnici oba Caritasa predstavili su se sa višegodišnjim i uspiješnim projektima za stare, koji su dio Programa EU i CG i to: Caritas Crne Gore – projekat „Pomoć u kući za starije osobe u Petnjici, Gusinju i Danilovgradu“; Caritas Barske nadbiskupije – projekat „Dnevni boravak za starije osobe u opštini Bar“.

U okviru događaja građani su pored informacija o brojnim i uspiješnim projektima imali priliku da razgovaraju sa ministrom ekonomskog razvoja Jakovom Milatovićem, koji je tim povodom istakao da su ovakvi događaji sjajna prilika da građani vide značaj podrške koju Crna Gora dobija  od Evropske Unije.

Caritas Crne Gore, zajedno sa Caritasom Barske nadbiskupije nastaviće sa realizacijom projekata, koji su od velikog značaju za našu zajednicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares