Predstavljamo ,,Your Job,, pripravnice

Predstavljamo ,,Your Job,, pripravnice

Predstavljamo ,,Your Job,, pripravnice

Bojana Vujačić obavlja pripravnički staž u Mreži za ruralni razvoj Crne Gore u Nikšiću. Zaposlena je na radnom mjestu novinara – PR-a, njen mentor je Ratko Bataković, predsjednik Mreže za ruralni razvoj Crne Gore.Bojana je u svojoj praksi pokazala stručnost, upravlja kanalima komunikacija, objavljuje tekstove na sajtu i društvenim mrežama.Ova praksa je bila od velike koristi za nju, rad u ovom timu doprinosi njenoj budućoj karijeri.

Aleksandra Luković obavlja pripravnički staž u Biznis centru u Nikšiću. Zaposlena je na radnom mjestu novinara, njen mentor je Darko Žugić, direktor „Biznis centra“ Nikšić.Aleksandra je u svojoj praksi radila na raznim pripremama projakata a bila je uključena i u koordinaciji celokupnog procesa svih aktivnosti vezanih za iniciranje, analizu, praćenje i realizaciju projekata koje su joj donele mnogobrojna iskustva.Ova praksa je bila od velike koristi za nju, rad u ovom timu doprinosi njenoj budućoj karijeri.

Ksenija Radojević obavlja pripravnički staž u turističkoj agenciji “Happy Travel” u Herceg Novom.Zaposlena je na radnom mjestu grafičkog dizajnera.Predstavnica Happy Travel’a Milica Mitrović, navela je da je Ksenijin rad doprineo agenciji, da je dosta praćen na društvenim mrežama i da se povećao broj zainteresovanih za putovanja.Ksenija je u svojoj praksi pokazala stručnost, kreira vizuelni sadržaj za društvene mreže, radila je na re dizajnu vizuelnog identiteta agencije, kao i svih pratećih reklamnih aktivnosti.Ova praksa je bila od velike koristi za nju, rad u ovom timu doprinosi njenoj budućoj karijeri.

Dejla Agović obavlja pripravnički staž u D.O.O. Organik, preduzeću koji se bavi proizvodnjom sokova u Petnjici.Dejla se bavi prodajom sokova, njen mentor Amar Muratović, naveo je da je Dejlin rad doprineo Organiku.Dejla je u svojoj praksi pokazala stručnost, i njen doprinos ovom preduzeću je od velikog značaja.Ova praksa je bila od velike koristi za nju, rad u ovom timu doprinosi njenoj budućoj karijeri.

Jasna Balević obavlja pripravnički staž u Butiku Talia La u Beranama.Jasna se bavi prodajom garderobe, njena mentorka Ognjenka Labović, navela je da je Jasnin rad doprineo butiku Talia La.Jasna je u svojoj praksi pokazala stručnost, i njen doprinos ovom butiku je od velikog značaja.Ova praksa je bila od velike koristi za nju, rad u ovom timu doprinosi njenoj budućoj karijeri.Svaka čast ujedinjenom timu!

Ivana Papović obavlja pripravnički staž u D.O.O. Theta igraonica „Fun town” u Beranama.Ivana radi kao animator djece za rad u igraonici, njena mentorka Slađana Papović, navela je da je Ivana posebna, strpljiva da voli rad sa djecom.Ivana je u svojoj praksi pokazala stručnost, i njen doprinos je od velikog značaja.Ova praksa je bila od velike koristi za nju, rad u ovom timu doprinosi njenoj budućoj karijeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares