Završena obuka Komunikacija i timski rad

Završena obuka Komunikacija i timski rad

Završena obuka Komunikacija i timski rad

Petodnevna obuka na temu „Komunikacija i timski rad“, organizovana u okviru prekograničnog projekta A.C.C.E.N.T, završena je danas u hotelu „Avala“ u Budvi. Obuka je bila usmjerena na edukaciju pripravnika zaposlenih u okviru Priravničkog programa razvijenog kroz gore navedeni projekat.

Učesnici su ovim putem imali priliku da unaprijede znanje iz oblasti asertivne i poslovne komunikacije, zatim oblasti rješavanja konflikta, aktivnog slušanja, kao i iz oblasti timskog rada. Obuku, koja je okupila 15 učesnika, vodila je trenerica Slavica Striković.

Svim učesnicima na kraju obuke uručeni su sertifikati za uspješno završen trening.

Projekat A.C.C.E.N.T –  Pristupačnost, građanska savjest, zapošljavanje osoba sa invaliditetom, kao novi trend, se realizuje kroz IPA Program prekogranične saradnje Crna Gora – Albanija 2014 – 2020, a finansira ga Evropska unija. Nosilac projekta je Caritas Barske nadbiskupije, a partneri na projektu su Caritas Albanija, Progetto Speranza i Udruženje paraplegičara Bar.U Crnoj Gori aktivnosti projekta  se težišno sprovode u opštinama Bar i Ulcinj, dok se aktivnosti projekta u Albaniji sprovode u opštinama Skadar i Ljež.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares