Završen prvi dio kursa “Podrška održivim ekonomijama”

Završen prvi dio kursa “Podrška održivim ekonomijama”

Završen prvi dio kursa “Podrška održivim ekonomijama”

Današnjim održavanjem četvrtog, odnosno poslednjeg webinara na temu „ Finansiranje socijalnih ekonomija“, završen je prvi dio kursa „Podrška održivim ekonomijama“, koji su činila četiri webinara. Podsjećamo da nam predstoji i drugi dio kursa, koji će se održati u januaru – februaru 2021. godine, a sastoji se od 3h individualnih menotrskih sesija.

Na četvrtom webinaru po redu, temu „ Finansiranje socijalnih ekonomija“ objasnila je Nawel Faysal, koja je između ostalog govorila o tome šta znači prikupljanje sredstava, tipologijama i alatima za prikupljanje sredstava, značenju digitalnog marketinga u tom procesu, o grupnom finansiranju, kao i o tome kako razviti kampanju grupnog finansiranja.

Današnji webinar, na kojem su učestvovali predstavnici iz devet zemalja, trajao je 2h, a kao i prethodna tri održan je putem zoom platforme. Podsjećamo da je kurs ′′Podrška održivom ekonomskom razvoju′′ razvijen u sklopu projekta „Employ yourself“, a osmišljen je tako da podrži socijalna preduzeća u jugoistočnoj Evropi u kontekstu krize uzrokovane virusom COVID 19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares