Employ Yourself je online!

Employ Yourself je online!

Employ Yourself je online!

Kako bi mladima u Jugoistočnoj Europi predstavili svoje aktivnosti, kao i podigli svijest o mogućnostima zapošljavanja mladih i prilikama koje nudi socijalna ekonomija, tim Employ Yourself projekta kreirao je regionalnu web stranicu na kojoj će se redovno objavljivati informacije i novosti o projektu, najave projektnih aktivnosti, kao i novosti iz oblasti socijalne ekonomije. Kao predstojeća aktivnost, biti će organizovana i on-line radionica te vas pozivamo da pratite web stranicu projekta https://erasmuseys.wixsite.com/employyourself i Facebook stranicu: https://www.facebook.com/Employ-Yourself-105895614591770 za više informacija.

Projekt Employ Yourself ima za cilj jačanje kapaciteta omladinskih organizacija u razvoju perspektive socijalne ekonomije pružanjem znanja i vještina i razmjenom informacija o postojećim primjerima dobre prakse.

Projekat sufinancira Europska unija kroz program Erasmus +, a vodi ga Caritas Bosne i Hercegovine, u saradnji sa nacionalnim Caritasima iz 7 drugih zemalja: Albanije, Bugarske, Grčke, Italije, Kosova, Crne Gore i Srbije.

Employ Yourself je jedan od projekata Caritasove mreže za razvoj socijalne ekonomije u Jugoistočnoj Europi. Više informacija o aktivnostima mreže: www.SustainableEconomy.me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares