Poziv za prijavu poslodavaca u okviru projekta A.C.C.E.N.T.

Poziv za prijavu poslodavaca u okviru projekta A.C.C.E.N.T.

Poziv za prijavu poslodavaca u okviru projekta A.C.C.E.N.T.

POZIV ZA PRIJAVU POSLODAVACA

Caritas Barske nadbiskupije objavljuje poziv svim poslodavcima da se prijave za pripravnički staž u okviru projekta A.C.C.E.N.T – Pristupačnost, građanska savijest, zapošljavanje osoba sa invaliditetom, kao novi trend.

Javni poziv je otvoren do 22.11.2021. godine. Sve prijave koje naknadno pristignu se neće uzeti u razmatranje. Odabir prijavljenih poslodavaca kojima će se sufinansirati pripravnički i mentorski program kroz ovaj javni poziv će se obaviti do kraja novembra 2021.

Pripravnički program podrazumijeva kratkoročnu priliku osobama sa invaliditetom u prekograničnom području kako bi razvili svoje profesionalne vještine, stekli radno iskustvo i bolje razumjeli zadatke određenog radnog mjesta. Kroz projekat ACCENT pružiće se mogućnost pripravničkog angažmana za ukupno 20 osoba s invaliditetom, 10 u Crnoj Gori i 10 u Albaniji.

Projekat ACCENT: Pristupačnost, građanska savijest, zapošljavanje osoba sa invaliditetom, kao novi trend, se realizuje u Crnoj Gori i Albaniji zahvaljujući podršci Evropske unije, kroz IPA II Program prekogranične saradnje Crna Gora – Albanija 2014-2020. Nosioc projekta je Caritas Barske nadbiskupije, a partneri na projektu su Caritas Albanija, Progetto Speranza i Udruženje paraplegičara Bar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shares